Lisää vihreitä kuntavaaliehdokkaita

Sipoon Vihreät julkaisi lisää kuntavaaliehdokkaita

Sipoon Vihreät on nimennyt uusia kuntavaaliehdokkaita. He ovat Martti Hildén, Hilla Honkanen, Anu Kaskisuo, Markku Peltola, Tuula Räikkönen, Jenni Sademies ja Maija-Liisa Sahlbom.

”On hienoa, että vihreältä listaltamme löytyy monipuolisesti eri sukupolviin kuuluvia ehdokkaita. Nuorin ehdokkaamme on 18-vuotias ja vanhin 70-vuotias”, toteaa Sipoon Vihreiden puheenjohtaja Harri Lehtonen.

”Rohkaisen ehdokkuutta vielä harkitsevia lähtemään reippaasti mukaan. Vaalit ovat paras tapa vaikuttaa kunnan tulevaisuuteen. Hyvästä motivaatiosta ja ryhmähengestä todistaa sekin, että koko nykyinen valtuustoryhmämme on päättänyt lähteä uudelleen ehdolle.”

Sipoon Vihreiden juuri julkistetussa kuntavaaliohjelmassa painotetaan avoimuutta ja läpinäkyvyyttä kaikessa päätöksenteossa.

Kuuden pilarin ohjelmassaan Sipoon Vihreät korostavat vastuuta sekä luonnosta että ihmisistä. Laadukkaan koulutuksen ja reilusti kaikkien ulottuvilla olevien sosiaali- ja terveyspalvelujen ohella Sipoon Vihreät pyrkivät edistämään kestävää elämäntapaa koko kunnassa.

”Tämän pitäisi näkyä sekä pieninä että isoina asioina. Haluamme parantaa julkisen liikenteen toimivuutta koko Sipoon alueella ja päivittää kunnan ilmastotavoitteet kunnianhimoisemmiksi. Samaan aikaan haluamme turvata luonnon monimuotoisuutta kunnan kaavoituksessa ja vaalia lähiluontoamme,” summaa Lehtonen.

Sipoon Vihreiden aiemmin julkistetut ehdokkaat ovat Matti Hyhkö, Lilli Kahri, Maarit Kivimäki, Riitta-Kaisa Kosonen, Harri Lehtonen, Tiina-Maria Levamo, Anna-Karoliina Mattila, Marketta Mattila, Sini-Pilvi Saarnio, Anders Selén ja Juuso Tuulinen.